Om Orblin

Orblin er en københavnsk pop/rock-gruppe, der skriver sange om eufori og frustrationer. Det er en kontrast, som afspejles mellem vokalens bløde popmelodier og højdynamiske, instrumentale klimakser. Sangenes historier og vokalen er centrale, men vokalen svøbes også i effekter og smelter ind i lydmuren af synthesizer, guitar og energiske rytmer. I foråret 2020 udkommer de første singler fra bandets debut-EP.


I løbet af foråret 2020 udgives bandets debut-EP. Producer, Ketil G. Sejersen, som er kendt fra hardcore-bandet, LLNN, er inde over musikken i Orblins kommende debut.

Under de sidste års koncertsæsoner har Orblin spillet på festivaler som RHK Festival, EKKO Festival og Gilleleje Festival, samt spillesteder som Studenterhuset og Råhuset i København. De fem medlemmer skriver musikken sammen, og værkerne opstår i øvelokalet - der ikke er nogen, der primært skriver sangene.

“Projektet (Orblin, red.) er det sted, hvor vi kan nørde musik og sangskrivning, samtidig med at vi har det grineren sammen. Jeg synes, der sker noget særligt, når man har en "arbejdsplads" bestående af ens bedste venner. Det er en vildt god cocktail.” - Mikkel Westh (forsanger).